top of page

Persoonlijke ontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling gaat bij Studio Werkplezier over de manier waarop je samen met je team, doelen haalt vanuit energie en plezier. We hebben het over duidelijkheid, veiligheid, vertrouwen en richting geven. En ook over aanpassen aan wat het team en de teamleden nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. Je bent niet bang om je hierin continu te blijven ontwikkelen en je daarin kwetsbaar op te stelen. Zo creëren we een cultuur van continu samen ontwikkelen en verbeteren. En krijgt energie en plezier de ruimte om de organisatie te laten floreren!

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Leiderschapontwikkelprogramma voor middenkader en MT

Studio Werkplezier_Illustratie web LR_1.png

Jullie willen graag dat alle leidinggevenden tijd, ruimte en aandacht krijgen om zich te ontwikkelen in hun (persoonlijk) leiderschap. Zodat ze in de uitdagingen van de dagelijkse praktijk een goed gevulde rugzak hebben met kennis en inzichten om de juiste aanpak te kiezen.

Door dat samen te doen, leren ze elkaar beter kennen en elkaar makkelijker vinden. Ons programma bestaat uit coaching, training, teamsessies, opdrachten en gesprekken. Ieder teamlid kan met zijn eigen ontwikkeldoelen aan de slag en samen werken we aan de doelen van het team. We creëren een cultuur van ontwikkelen en verbeteren vanuit veiligheid en vertrouwen.

Studio Werkplezier_Illustratie web LR_5.png

Leiderschapontwikkelprogramma voor meewerkend voorman/-vrouw

De voormannen/-vrouwen in jullie bedrijf hebben behoefte aan praktische handvatten voor de aansturing van hun collega’s. Belangrijke thema’s zijn leiden en luisteren, je positie nemen en je kwetsbaar opstellen. Dat doen we in een programma met coaching, training en intervisie. We leren de deelnemers: het communiceren van verwachtingen, aanspreken op gedrag, omgaan met weerstand, non-verbale communicatie en doorvragen.

Untitled_Artwork 3.png

Leiderschapscoaching

Je wilt samen met je team doelen halen vanuit energie en plezier. En jij wilt je daarin verder ontwikkelen. Samen onderzoeken we welke ontwikkelthema’s jij hebt op dit moment in je loopbaan. Welke kwaliteiten en drijfveren helpen je daarin en welke obstakels en belemmeringen houden je momenteel tegen. Ontwikkeling vindt plaats op het niveau van gedrag (vaardigheden), maar ook altijd op het niveau van persoonlijke groei (drijfveren en belemmeringen). Je leert hierop reflecteren, zodat je je eigen ontwikkeling kunt inzetten in de ontwikkeling van je mensen. ‘Leading by example’.

Klik hier
8d1955_0ea2d26d274c4a539df3da3b6757f396_mv2 kopiëren.png

Persoonlijke ontwikkeling

Teamontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling

Over Stefanie te Beest

06-18268262
         

info@studiowerkplezier.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook

© 2022 studio Werkplezier - Alle rechten voorbehouden

bottom of page