top of page

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling gaat bij Studio Werkplezier over gedrag en communicatie, maar ook over wat er bij jou van binnen gebeurt. We hebben het over wat je denkt, hoe je je voelt en waar dat eventueel vandaan komt.  Door jezelf echt te leren kennen, zorgen we dat het (nieuwe) gewenste gedrag bij je past. Want alleen dan draagt het bij aan je eigen werkplezier en is het een duurzame ontwikkeling. Dat is niet altijd makkelijk, maar voor minder doen we het niet. We gaan verder dan een trucje aanleren...

Studio Werkplezier_Illustratie web LR_2.png

Persoonlijke groei

Je wilt jezelf ontwikkelen en je wilt dat iemand  je daarin ondersteunt. Door tips en handvatten, maar ook door een spiegel voor te houden. Je wilt onderzoeken waar je heen wilt en wat je tegenhoudt. Om te ontdekken wat je nu kunt doen, om de volgende stap te zetten. Het liefst vanuit je eigen kwaliteiten en drijfveren!

Studio Werkplezier_Illustratie web LR_5.png

Communicatieve vaardigheden

Op de één of andere manier heb je een vorm van communiceren ontwikkelt, die op dit moment niet lekker werkt. Ergens komt je boodschap niet of niet goed over en je merkt dat je het anders moet, maar hoe dan? Om effectief én authentiek te communiceren onderzoeken we welke aanpak wel werkt. Vaak kunnen we dit in één of enkele gesprekken al verbeteren.

Studio Werkplezier_Illustratie web_4.png

Verminderen of voorkomen van spanningsklachten

Het is je even teveel geworden, je kunt het even niet meer opbrengen om aan het werk te gaan. Of misschien zit je in de positie dat je dat wilt voorkomen. Nu zoek je ondersteuning om er weer boven op te komen. Samen ontdekken we wat er voor heeft gezorgd dat het je te veel is geworden en wat er moet veranderen in de toekomst. Dat doen we door aanboren van je energie en plezier én het doorbreken van niet-helpende patronen en overtuigingen.  Stap voor stap kom je weer meer in je kracht.

Studio Werkplezier_Illustratie web_3.png

Loopbaancoaching

Twijfel je of je wel op de juiste plek zit? We onderzoeken waar dit gevoel vandaan komt, wat je mist of anders zou willen. Eventueel kan een persoonlijkheidsvragenlijst of drijfverentest ons helpen om meer duidelijkheid te krijgen over je ideale toekomstplaatje. We bespreken alles wat nodig is om helder te krijgen wat jouw volgende stap is. Wees niet bang dat loopbaanchoaching je hele leven op kop zet. Soms kan een kleine aanpassing in je huidige werk al heel veel werkplezier terugbrengen. En soms een grote beslissing wel nodig, maar onthou dan dat alles op te delen is in kleine stappen die je met vertrouwen kan nemen.

Online psychologische vragenlijst (360 graden feedback) + terugkoppelingsgesprek

Je wilt jezelf beter leren kennen en zoekt naar woorden die jou beschrijven. Voor je eigen ontwikkeling of ter ondersteuning van je volgende loopbaanstap. Met behulp van een wetenschappelijk gevalideerde Big Five Personality vragenlijst vinden we jou kwaliteiten, maar ook je valkuilen. We onderzoeken hoe we jou kwaliteiten nog meer kunnen inzetten en wat je kunt doen aan je valkuilen.  Het is mogelijk om deze aan te vullen met een 360graden feedback vragenlijst om te ontdekken welke vaardigheden je energie kosten en welke je met gemak af gaan.

bottom of page