top of page

Mijn kennis & ervaring

Arbeid- en organisatiepsychologie

Ik heb in Nijmegen psychologie gestudeerd. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de toepassing
van theoretische kennis in de praktijk van alledag, vandaar dat de afstudeerrichting arbeids- en organisatiepsychologie het beste bij me paste. Daarnaast heb ik ook mijn propedeuse in de communicatiewetenschap gehaald. Na mijn studie ben ik teruggekeerd naar het wonderschone Dinxperlo. Ik heb genoten van Nijmegen, maar ik heb maar één thuis.

Kennis en Ervaring

Als het gaat over mensen in organisaties heb ik al veel verschillende dingen gedaan. In de 11 jaar
dat ik met veel plezier bij VitaMee heb gewerkt, heb ik vrijwel alle diensten helpen ontwikkelen en op enig moment uitgevoerd. In het begin waren dat vooral HR-taken om gevoel te krijgen bij het reilen en zeilen in organisaties. En dan gaat het over het opstellen van functieprofielen en het voeren van functioneringsgesprekken en verzuimgesprekken. Maar ook het implementeren van competentiemanagement. 

 

Daarna ben ik meer op mijn eigen vakgebied terecht gekomen. Ik ben trainingen gaan ontwikkelen en geven en heb veel ervaring opgedaan als coach. In die jaren ben ik mezelf altijd blijven ontwikkelen, ik heb diverse cursussen gevolgd, zoals NLP, oplossingsgerichte gesprekstechnieken, transactionele analyse, geweldloze communicatie, positieve psychologie, ACT, systemische gesprekstechnieken (familieopstellingen) en burnout/overspannenheid.

IMG_3243_3.jpg

Studio Werkplezier

Deze rugzak vol met kennis en ervaring benut ik nu vanuit Studio Werkplezier. Om doelen te halen vanuit energie en plezier in je eigen werk, je team en je organisatie. Daarin benut ik de kennis uit de psychologie en ervaring in het omgaan met emoties, behoeften en belangen. Ik geniet enorm van deze mooie combinatie. Het is ontzettend leuk om mensen en organisaties te leren kennen en te ontdekken waar ik van waarde  kan zijn. Telkens op een andere manier, maar altijd over dezelfde thema's.  Ik ga ervoor dat energie en plezier als voorwaarden worden gezien voor het behalen van je doelen. Daar word je succesvoller van in je werk en gelukkiger in alles wat je doet. 

bottom of page