top of page

Drijfveren

SWP_hart.png

Positieve energie

De basis van Studio Werkplezier zit in het benutten van positieve energie. Daarom hanteer ik een goede balans tussen praten over problemen en praten over mogelijkheden. We bespreken gedrag- en denkpatronen als bron van eventuele problemen en vertalen dat naar wat je nú kunt doen om dat te veranderen. Of ik help je om te accepteren wat je niet kunt veranderen.

Woorden vinden

Ik ben dol op woorden, vooral op de juiste woorden. Die precies kloppen met wat je bedoelde te zeggen. Als je de juiste woorden hebt gevonden, dan geeft dat opluchting, richting en kracht! We gaan samen op zoek naar voor jou de juiste woorden die beschrijven wie jij bent, wat je wilt bereiken, wat je tegenhoudt, wat je maar wilt…

Aanpakken, oppakken en doorpakken

Ik heb een hekel aan het gevoel van ‘vastzitten’. Dat gevoel dat het anders moet, maar dat je geen idee hebt wat er dan anders moet en hoe dan precies? Wat is het dan lekker om de belemmering te ontdekken en er af te halen, zodat je tot actie over kunt gaan.

(On)geduld

Eerlijk gezegd kan ik soms best wel ongeduldig zijn. Maar voor je dat afschrikt… Dat ben ik vooral als iemand ergens omheen draait, spelletjes speelt of niet helemaal eerlijk is. Als je me oprecht en eerlijk vertelt waar jij tegenaan loopt, wat jij anders zou willen zien of hoe jij je daarbij voelt, dan heb ik engelengeduld. Ik kan genieten van de verbinding die dan ontstaat! 

Stralen

Ik zoek altijd naar het moment dat iemand weer begint te stralen als het gaat over zijn of haar werk werk.  Iedereen heeft iets in zijn werk wat er voor zorgt dat het licht aangaat van binnen. Het is zo lekker om te weten wanneer jij zelf begint te stralen. Om te weten wanneer je zelfvertrouwen voelt. Waar gaat jouw bloed sneller van stromen?

Studio Werkplezier_Illustratie_7.png
bottom of page