top of page

Wat anderen zeggen...

"Stefanie komt snel tot de kern en het mooie is; ze laat het je zelf doen. Ze coacht, stelt de juiste vragen en gooit het gesprek over een andere boeg als je dreigt vast te lopen. Ze maakt gebruik van technieken waarmee je op een andere manier tot antwoorden komt; aan de slag met o.a. grote vellen papier en een handvol stiften. Dit stimuleerde mij om dat drukke hoofd los te laten en vanuit mijn intuïtie te antwoorden. Erg prettig om te ervaren en om tot nieuwe inzichten te komen!"

Vrouw - loopbaancoaching

"De reden waarom ik bij Studio WERKPLEZIER terecht kwam was dat ik vanwege mijn huidige werksituatie op zoek wilde naar een andere baan, maar niet goed wist in welke richting ik moest zoeken. Stefanie keek echter verder dan de vraag "wat wil ik nu" en liet mij inzien dat de onvrede over mijn werksituatie gedeeltelijk werd bepaald door mijn eigen perceptie. Na een goed gesprek met mijn werkgever is de situatie - en mijn perceptie daarop - inmiddels een stuk verbeterd.

 

Stefanie's manier van werken van spreekt mij zeer aan en leidde in mijn geval tot resultaat na slechts enkele gesprekken. Zij komt snel tot de kern van het probleem en laat je zelf essentiële vragen stellen en beantwoorden."

Vrouw - loopbaancoaching

"De periode waarin jij mijn coach was, zal me altijd bij blijven. Deze periode heeft mij in vele opzichten enorm veranderd. Zonder deze veranderingen was ik niet op het nivo gekomen waarop ik nu zit. Jij hebt mij geleerd hoe ik de relaties met mijn team moest opbouwen om tot echte relaties te komen, hoe ik mijzelf in dienst van mijn team kon zetten en mijn team kon ontwikkelen. Bedankt!"

Man - leiderschapsontwikkeling

"Je bent een bijzonder prettig mens. Oog voor het menselijke aspect in de 'zakelijke' wereld. We hebben / ik heb veel aan jouw ondersteuning gehad."

Man - opdrachtgever leiderschapsontwikkeltraject

"Je hebt me geholpen mijn rol als teamleider beter in te vullen door me te leren om me van mijn eigen gedrag en communicatie bewust te zijn. De 4G's, rots en water, praten vanuit mezelf (ik voel, ik verwacht) en het benadrukken van het gedeelde belang zijn adviezen waar ik veel aan heb gehad en vaak gebruik. Ik heb jouw luisterende houding en alertheid bij het spiegelen al heel prettig ervaren. Confronterend zeker ook, maar altijd op een goede manier. Bedankt voor de fijne samenwerking!"

Man - leiderschapsontwikkeling

"We hebben een intensief project gedaan samen, met veel impact. Ik heb erg veel geleerd tijds dat project en dat komt mede door jouw inbreng. Jij bent in staat om de zaken binnen een conceptueel kader te brengen, waarbij je richting geeft. Je weet het gevoel dat ik heb waar het heen moet met een project te benoemen en te plaatsen in het grotere geheel. Dank voor de fijne samenwerking!"

Man - opdrachtgever leiderschapontwikkeltraject

Please reload

verbetering S.jpg
bottom of page