top of page

Wat anderen zeggen...

"Stefanie komt snel tot de kern en het mooie is; ze laat het je zelf doen. Ze coacht, stelt de juiste vragen en gooit het gesprek over een andere boeg als je dreigt vast te lopen. Ze maakt gebruik van technieken waarmee je op een andere manier tot antwoorden komt; aan de slag met o.a. grote vellen papier en een handvol stiften. Dit stimuleerde mij om dat drukke hoofd los te laten en vanuit mijn intuïtie te antwoorden. Erg prettig om te ervaren en om tot nieuwe inzichten te komen!"

"Je bent scherp, to the point, je durft zaken te benoemen en bloot te leggen. Je laat je niet weerhouden door posities of functies, je kijkt verder dan de oppervlakte en ziet talenten. Maar bovenal ben je een heel fijn en warm mens."

"De periode waarin jij mijn coach was, zal me altijd bij blijven. Deze periode heeft mij in vele opzichten enorm veranderd. Zonder deze veranderingen was ik niet op het nivo gekomen waarop ik nu zit. Jij hebt mij geleerd hoe ik de relaties met mijn team moest opbouwen om tot echte relaties te komen, hoe ik mijzelf in dienst van mijn team kon zetten en mijn team kon ontwikkelen. Bedankt!"

"De reden waarom ik bij Studio WERKPLEZIER terecht kwam was dat ik vanwege mijn huidige werksituatie op zoek wilde naar een andere baan, maar niet goed wist in welke richting ik moest zoeken. Stefanie keek echter verder dan de vraag "wat wil ik nu" en liet mij inzien dat de onvrede over mijn werksituatie gedeeltelijk werd bepaald door mijn eigen perceptie. Na een goed gesprek met mijn werkgever is de situatie - en mijn perceptie daarop - inmiddels een stuk verbeterd.

Stefanie's manier van werken van spreekt mij zeer aan en leidde in mijn geval tot resultaat na slechts enkele gesprekken. Zij komt snel tot de kern van het probleem en laat je zelf essentiële vragen stellen en beantwoorden."

Studio Werkplezier_Illustratie_7.png
bottom of page