top of page

DOELEN HALEN VANUIT ENERGIE EN PLEZIER

Persoonlijke ontwikkeling

Je wilt jezelf ontwikkelen, want je wilt verder. Je hebt een helder doel voor ogen of je bent gewoon benieuwd wat er nog meer mogelijk is als je je kwaliteiten, vaardigheden en drijfveren nog meer benut. Ook wil je aan de slag met je belemmeringen en obstakels. Zodat je weet wat je moet doen om volgende stappen te zetten. Je wilt je doelen halen vanuit energie en plezier!

Je bent bij Studio Werkplezier op de goede plek.

Teamontwikkeling

Jullie willen je ontwikkelen, omdat er misschien wel meer in het team zit, dan er nu uitkomt. Jullie willen ontdekken hoe het beter, sneller en/of prettiger kan. Jullie vinden het belangrijk om jezelf en elkaar goed te kennen om samen een sterk team te zijn. Door aan de slag te gaan met persoonlijke ontwikkeling én teamontwikkeling, halen we samen doelen vanuit energie en plezier!

Het is een mooi moment om hier mee te starten.

Lees meer

Leiderschapsontwikkeling

je wilt je ontwikkelen als leidinggevende, in een individueel programma of samen met je collega leidinggevenden. Door ieders kwaliteiten, vaardigheden en drijfveren nog meer te benutten. En door belemmerende patronen te herkennen en doorbreken, bij jezelf, je teamleden en het team als geheel. Je wilt graag volgende stappen zetten in je eigen ontwikkeling en dat van je team. Werkplezier, vertrouwen en veiligheid zijn daarin basisvoorwaarden. Er is zoveel meer mogelijk als we samen (ontwikkel)doelen halen vanuit energie en plezier!

 

Laten we eens kennismaken!

Lees meer
Studio Werkplezier_Illustratie web LR_3.png
Studio Werkplezier_Illustratie web LR_6.png
Studio Werkplezier_Illustratie web LR_1.png
8d1955_0ea2d26d274c4a539df3da3b6757f396_mv2 kopiëren.png

Persoonlijke ontwikkeling

Teamontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling

Over Stefanie te Beest

06-18268262
         

info@studiowerkplezier.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook

© 2022 studio Werkplezier - Alle rechten voorbehouden

bottom of page