top of page

Teamcoaching

Samen krijg je zaken voor elkaar die je alleen niet zou lukken. Maar samenwerken kan ook best lastig zijn.  In teamcoaching gaan we samen in gesprek om samen het werkplezier te vergroten.

Teamcoaching

Elke teamcoaching is op maat, we doen wat er nodig is.  We werken altijd vanuit de positieve en oplossingsgerichte aanpak, dus doelgericht en toekomstgericht. Daarin zorgen we wel dat er gezegd kan worden, wat er gezegd moet worden om tot een sterk team te komen.

> Maak een afspraak en we gaan aan de slag!

Teamprofiel

Door middel van een vragenlijst maken we een teamprofiel, waarin we ieders eigen kwaliteiten en voorkeuren bepalen. Zo hebben we een gemeenschappelijk taal om te communiceren over de interactie tussen teamleden. En kunnen we teamleden beter inzetten op hun kwaliteiten. 

> Maak een afspraak en ontdek hoe het in jouw team zit!

Tactische sessies met teams

Om de energie en plezier van de medewerkers zo goed mogelijk te benutten is het waardevol om ze mee te laten beslissen over zaken die hen direct aangaan. In een tactische sessie met een team nemen we de strategische doelen van de organisatie als uitgangspunt en bepalen we samen op welke manier het team daar het beste invulling aan kan geven.

> Maak een afspraak en we vergroten het eigenaarschap in het team!

Please reload

werkplezier2 team S.jpg
bottom of page