top of page

Leiderschapsontwikkeling

Als leidinggevende is het niet altijd makkelijk om zelf een positief voorbeeld te zijn. Je bent van harte welkom om te ontdekken hoe je je eigen werkplezier kunt vergroten of behouden. Of hoe je energie en plezier bij je collega's het beste kunt stimuleren. Want werkplezier maakt het behalen van doelen zoveel leuker!

Individuele coaching

Als leidinggevende heb je geen makkelijke functie, je zit tussen allerlei belangen in en je moet daar zelf een weg in zien te vinden. Om werkplezier te houden (of terug krijgen) moet je af en toe en stap terug doen uit de waan van alledag en voor jezelf op een rij zetten wat jouw doelen zijn, wat jij belangrijk vindt en hoe jij jouw rol ziet. Zodat je weer met frisse energie een inspirerende leider kunt zijn.

> Maak nu een afspraak en krijg weer nieuwe energie!

Training en workshops

Je bent benieuwd naar inzichten en handvatten uit de psychologie en communicatiewetenschap om toe te passen in je dagelijkse praktijk. 

> Maak nu een afspraak en we onderzoeken wat bij jou past, of schrijf je in voor een workshop!

Ontwikkeltraject

Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het halen van de doelen van je afdeling. Voor de korte termijn, maar ook voor de lange termijn. het is belangrijk dat medewerkers hierin eigenaarschap nemen voor hun eigen bijdrage hierin op de korte én lange termijn. Én dat ze eigenaarschap nemen voor hun eigen ontwikkeling. In dit traject (1 - 1,5 jaar) krijgen jij en je collega's inzicht en handvatten om dit aan te pakken vanuit energie en plezier. 

> Maak nu een afspraak en ontdek wat er allemaal mogelijk is! 

Please reload

samenwerken.jpg
bottom of page