Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Bij persoonlijke ontwikkeling gaat het bij Studio Werkplezier altijd over de wat er speelt aan de oppervlakte én wat eronder zit. We onderzoeken welke patronen, aannames en overtuigen een rol spelen in jouw vraagstuk en zorgen dat deze je niet meer in de weg staan in het zetten van de volgende stap in de juiste richting. Dat is soms behoorlijk lastig, maar werken altijd vanuit vertrouwen, veiligheid en ontspanning.   

Studio Werkplezier_Illustratie_14.png

Persoonlijke groei

Er is iets waar je telkens tegenaan loopt en daar wil je iets aan doen. Je collega’s of je leidinggevende hebben je er misschien al feedback op gegeven, maar je hebt er nu vooral zelf last van. Het is tijd om assertiever, stressbestendiger, positiever, meer ontspannen,…. te worden.

Maak een afspraak
Studio Werkplezier_Illustratie_14.png

Preventie en re-integratie

Je weet even niet hoe je je werk nog langer moet volhouden. Of je bent aan het re-integreren en wilt ontdekken wat je moet doen om vooruit te blijven gaan. In elke situatie gaan we onderzoeken waardoor de energie wegzakt en waar jij energie van krijgt. Zodat jij weet wat je kunt doen om weer lekker in je vel te komen en blijven.

Maak een afspraak
Studio Werkplezier_Illustratie_14.png

Loopbaancoaching

Twijfel je of je op de juiste plek zit? We inventariseren wat je wilt, wat je kunt, wat je daarin belangrijk vindt en wat de mogelijkheden zijn. Zodat jij helder krijgt wat jouw volgende stap is, hoe groot of hoe klein ook.

Maak een afspaak
Training banner.jpg

Incompany trainingen

Als je met een groep collega’s zin hebt om je samen te ontwikkelen op een bepaald onderwerp, dan komen we bij jullie langs om een training te geven. Ook hierin sluiten we altijd zoveel mogelijk aan bij jullie wensen en praktijkvoorbeelden.

Maak een afspraak
Vraag naar de mogelijkheden