top of page

Hoe kan ik je helpen?

Studio Werkplezier_illustratie_7.jpg

Coaching

Een coachingsgesprek kan verschillende thema's hebben; persoonlijke ontwikkeling, loopbaancoaching, re-integratie of communicatie. In de praktijk gaat het vaak over een combinatie van factoren, we ontdekken samen wat er bij jou speelt. Zodat je zelf de handvatten krijgt om te werken aan energie en plezier in jouw werk. 

Studio%20Werkplezier_illustratie_2_edite

Leiderschapsontwikkeling
 

Als leidinggevende is het niet altijd makkelijk om zelf een positief voorbeeld te zijn. Je bent van harte welkom om te ontdekken hoe je je eigen werkplezier kunt vergroten of behouden. Of hoe je energie en plezier bij je collega's het beste kunt stimuleren. Want werkplezier maakt het behalen van doelen zoveel makkelijker!

Studio Werkplezier_illustratie_13.jpg

Teamontwikkeling
 

Samen krijg je zaken voor elkaar die je alleen niet zou lukken. Maar samenwerken kan ook best lastig zijn.  In teamcoaching gaan we samen in gesprek om samen het werkplezier te vergroten.

Studio Werkplezier_illustratie_14.png

Trainingen en workshops
 

In de trainingen en workshops maken we altijd de vertaling van inspirerende theorieën en modellen naar de dagelijkse praktijk. Vooral door er lekker mee aan de slag te gaan. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld feedback geven en ontvangen, oplossingsgerichte gesprekstechnieken, maakbaarheid van geluk, positieve communicatie, enz.

Studio Werkplezier_illustratie_5.jpg

Strategiesessies
 

In een strategiesessie (of 'hei-sessie') bespreken we mogelijkheden die ontstaan als werkplezier een  kritische succesfactor van de organisatie wordt. Op welke manier kunnen we de energie en het plezier van de medewerkers benutten en welke kansen ontstaan er dan? 

Studio Werkplezier_illustratie_11.jpg

(Cultuur) verandertrajecten

Er zit iets in de organisatiecultuur wat jullie graag willen veranderen en het lukt jullie niet om dat zelf om te buigen. Cultuurverandering gaat over intrinsieke motivatie, dus we gaan met de hele organisatie aan de slag. We benutten de energie van alle medewerkers in de organisatie, want samen ben je tot de mooiste dingen in staat. En die mensen willen wel, echt wel...

bottom of page