Hoe kan ik je helpen?

Een coachingsgesprek kan verschillende thema's hebben; persoonlijke ontwikkeling, loopbaancoaching, re-integratie of communicatie. In de praktijk gaat het vaak over een combinatie van factoren, we ontdekken samen wat er bij jou speelt. Zodat je zelf de handvatten krijgt om te werken aan energie en plezier in jouw werk. 

> Coaching

Als leidinggevende is het niet altijd makkelijk om zelf een positief voorbeeld te zijn. Je bent van harte welkom om te ontdekken hoe je je eigen werkplezier kunt vergroten of behouden. Of hoe je energie en plezier bij je collega's het beste kunt stimuleren. Want werkplezier maakt het behalen van doelen zoveel makkelijker!

> Leiderschapsontwikkeling

Samen krijg je zaken voor elkaar die je alleen niet zou lukken. Maar samenwerken kan ook best lastig zijn.  In teamcoaching gaan we samen in gesprek om samen het werkplezier te vergroten.

> Teamcoaching

In de trainingen en workshops maken we altijd de vertaling van inspirerende theorieën en modellen naar de dagelijkse praktijk. Vooral door er lekker mee aan de slag te gaan. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld feedback geven en ontvangen, oplossingsgerichte gesprekstechnieken, maakbaarheid van geluk, positieve communicatie, enz.

Trainingen en workshops

In een strategiesessie (of 'hei-sessie') bespreken we mogelijkheden die ontstaan als werkplezier een  kritische succesfactor van de organisatie wordt. Op welke manier kunnen we de energie en het plezier van de medewerkers benutten en welke kansen ontstaan er dan? 

Strategiesessies

(Cultuur) verandertrajecten

Er zit iets in de organisatiecultuur wat jullie graag willen veranderen en het lukt jullie niet om dat zelf om te buigen. Cultuurverandering gaat over intrinsieke motivatie, dus we gaan met de hele organisatie aan de slag. We benutten de energie van alle medewerkers in de organisatie, want samen ben je tot de mooiste dingen in staat. En die mensen willen wel, echt wel...

> (Cultuur) verandertrajecten

Please reload

Wil jij doelen halen vanuit energie en plezier?

Bel, app of mail me!

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Studio Werkplezier?

 

Volg